WERKWIJZE ONLINE COACHING

We leven in een digitaal tijdperk: we werken, leren en verbinden meer en meer op afstand. Ik heb mij gespecialiseerd tot eCoach, omdat de behoefte aan eigen tijd indelen en werk-leven balans blijvend is. eCoaching is online begeleiding waarbij het leer- en reflectieproces digitaal plaatsvindt. Dit biedt meer gemak, flexibiliteit en frequente contactmomenten dan reguliere coaching, waardoor je sneller vooruitgang en succes ervaart. De blended werkwijze van BLOMON combineert verschillende online coaching methodes met, indien mogelijk, face-to-face gesprekken.

Duur & Medium

Een online coachtraject duurt gemiddeld 12 weken. We hebben elke week tweezijdig contact. Ik zet verschillende type medium in; telefoon/video coaching wordt gecombineerd met mail coaching via een beveiligd digitaal platform. Het medium baseer ik op jouw coachdoel en leerstijl. Uiteraard passen we het traject aan op jouw behoeften. Face-to-face of wandel coaching behoort tot de mogelijkheden in de omgeving van Bangkok en Pattaya. Een aantal keer per jaar ben ik in Nederland, dan kunnen we afspreken in de omgeving van Amsterdam.

Methodieken

Tijdens het coachtraject maak ik gebruik van verschillende methodieken en oefeningen. Denk hierbij aan Rationeel-Emotieve Therapie (RET), Transactionele Analyse (TA), Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Oplossingsgericht, Ontwikkelingsgericht, Systemisch, Mindfulness, etcetera. Ook gaan we aan de slag met ademhalingsoefeningen om meer kracht, rust en helderheid te ervaren.

Versneld veranderen van gedrag

Het coachtraject is gestructureerd volgens het Accelerated Behavioural Change (ABC) Model en doorloopt 3 fasen: 1) analyseren van jouw situatie en doelstellingen, 2) oefenen van situaties, reflecteren en internaliseren van effectief gedrag en 3) waarborgen van behaalde resultaten. Dit model is speciaal ontworpen voor online begeleiding met als doel om versneld gedragsveranderingen en dus succes te realiseren.

Accelerated-Behavioural Change-Model-eCoaching-Versneld-Gedrag-Veranderen
Accelerated Behavioural Change (ABC) Model