COACHING AANBOD & TESTIMONIALS

Wel geïnteresseerd, maar is je budget niet voldoende toereikend? Neem vooral contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben van mening dat coaching voor iedereen waardevol is en dus ook toegankelijk moet zijn.

*BLOMON doneert €30,- per coachtraject aan The Blue House Project. Deze non-profit organisatie ondersteunt kansarme families in India door middel van onderwijs, werkgelegenheid en primaire levensbehoeften. Met deze steun kan de armoedecirkel, waarin vele families generaties lang gevangen hebben gezeten, doorbroken worden.

In-house Coaching

Organisaties die geïnteresseerd zijn in online in-house coaching, kunnen contact met mij opnemen om behoeften en (voordeel)tarief af te stemmen. Ik begeleid ook teamsessies om talentontwikkeling, samenwerking, communicatie en welzijn te bevorderen.

TALENT ONTWIKKELING
SAMENWERKING
COMMUNICATIE
WELZIJN
 "Maike is een fijne coach die oprecht geïnteresseerd is in mij als persoon. Ik wist wel wat ik wilde gaan doen, maar had toch altijd een twijfel. Wie ben ik als leider? En kan ik dat wel? Durf ik hiervoor te gaan? Maike stelt mooie open vragen, waardoor ik kritisch naar mezelf ben gaan kijken. Af en toe heel confronterend, maar het traject heeft mij gestimuleerd om te reflecteren en uit m'n comfort zone te stappen. Ik heb waardevolle inzichten verkregen in mijn potentieel, houding en gedrag. Maar ook in mijn patronen, normen en waarden. Bovendien heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en inmiddels de gewenste stap in mijn carrière gezet! Kortom; Maike is doortastend, positief, eerlijk, betrokken en een zeer bekwame coach. Maike, heel erg bedankt!" 
N.G. - 35 jaar - BLOMON Coaching Programma
 "Maike weet als coach op een organische en toch doortastende wijze nieuwe inzichten te geven in belemmerende gedachtes. Dit doet ze door verdiepende vragen te stellen. Dankzij effectieve en leuke oefeningen heb ik steeds meer over mezelf ontdekt en waar ik precies energie van krijg. Ook heeft het traject mij meer zelfliefde en -zorg opgeleverd. Dit helpt mij om sneller persoonlijke doelen, plezier en balans in mijn (werkende) leven te realiseren. Een aanrader voor iedereen die ondersteunt wil worden bij het zetten van stappen in de persoonlijke en professionele ontwikkeling."
E.W. - 35 jaar - BLOMON Coaching Programma
 "Dit traject heeft me vooral gedwongen om stil te staan bij de vraag waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. En in hoeverre ik mijn eigen ontwikkeling serieus neem. Ik reserveer nu meer tijd voor mijn persoonlijke ontwikkeling, om te reflecteren en nieuwe inspiratie op te doen. Vooraf had ik enigszins twijfels over het online aspect van het traject. Door de betrokkenheid van Maike en haar talent om goed door te vragen en tot de kern te komen, werden deze twijfels snel weggenomen. Het contact is zelfs frequenter en laagdrempeliger dan een conventioneel face-to-face coachtraject. Maike is een geduldige coach en liet mij zelf het tempo bepalen. Dit heb ik als erg prettig ervaren."
T.D. - 32 jaar - BLOMON Coaching Programma
 "Ik heb Maike leren kennen als in-house coach en samen met haar mogen bouwen aan een team met zeer uiteenlopende individuen en coachvraagstukken. Maike is in staat om talenten te herkennen en het potentieel dat in ieder van ons zit, uit een individu te halen. Het resultaat is dat medewerkers zijn gegroeid en stappen in hun carrière hebben gezet. Ook heeft het meer vitaliteit, vertrouwen en saamhorigheid binnen het team opgeleverd. Dit bereikt Maike door empathisch, geduldig en doortastend te zijn in haar coaching. Ze kan op een zeer prettige manier een spiegel voorhouden, waardoor je op een andere manier naar jezelf leert kijken. Daarnaast is humor nooit ver weg en dat maakt het contact fijn, vertrouwd en laagdrempelig.
N.L. - 44 jaar - In-house Coaching